ICT vacatures Breda

Backend Software Engineer C# .NET - Breda

Een heel afwisselende functie, waarbij je naast programmeren ook intensief contact onderhoudt met verschillende typen mensen en lagen binnen èn buiten de organisatie!
Gepubliceerd: 18-03-2019
Referentie nr:#BRB12329

Functioneel applicatiebeheerder - Omgeving Breda

Voor een leuk full-service advies kantoor in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een Functioneel applicatiebeheerder met minimaal 2 jaar ervaring met financiële applicaties.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BRB16753

System & Cloud Engineer - Breda

In deze technische functie met veel vrijheid, persoonlijk klantcontact èn flexibele werktijden ga je je specialiseren in Microsoft en Cloud-technologieën en doorgroeien naar...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BRB16752

Software tester - Breda

Kwaliteit is jouw kwaliteit? Lees dan snel verder, want we hebben een erg leuke, uitdagende vacature als Software tester voor je. Laat deze kans niet liggen!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BRB16754

Helpdeskmedewerker - Omgeving Breda

Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een helpdeskmedewerker met enkele jaren werkervaring. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wordt goed beloond.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BRB16563

Systeembeheerder - Omgeving Breda

Wij zijn per direct op zoek naar een systeembeheerder met enkele jaren ervaring. Je gaat werken bij een gewilde werkgever in omgeving Breda met mooie arbeidsvoorwaarden!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BRB16561
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.