Home >

Salarisadministrateur parttime

Locatie

Breda

Publicatiedatum

30-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving

Als salarisadministrateur adviseer je opdrachtgevers op het gebied van loonadministratie, sociale wetgeving en arbeidsrecht. Je bent de vaste contactpersoon voor een opdrachtgever. Jouw focus ligt op de dagelijkse verwerking van de salarisadministraties in Afas. Je vervaardigt salarisstroken, loon- en betaalspecificaties, loonjournaalposten en aangiften loonheffingen. Je assisteert bij het opstellen van de jaaropgaven voor pensioenfondsen en verzekeringsinstellingen. Je berekent en controleert onder andere vakantietoeslagen, eindejaarsuitkeringen en pensioenpremies. Je doet uitvoerende werkzaamheden voor de jaarafsluiting. Je onderhoudt contact met de opdrachtgever en geeft advies waar nodig.

Bedrijfsprofiel

Voor een zelfstandig accountantskantoor in Breda zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, op de salarisadministratie. Totaal werken er hier nu 18 medewerkers in een hecht team samen, 1 daarvan wordt jouw directe collega. Zoek jij momenteel een nieuwe baan als salarisadministrateur, bij voorkeur binnen een niet al te grote organisatie? Aarzel dan niet te lang, dit is een mooie kans!

Salarisindicatie

Het salaris ligt bij aanvang tussen de € 2.800 en € 3.500 o.b.v. fulltime en zal gebaseerd worden op jouw kennis en ervaring.

Functie eisen

Graag kom ik met je in contact als je je herkent in onderstaand profiel:

  • In bezit van diploma Praktijk Diploma Loonadministratie
  • Recent meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke rol bij een accountants- of administratiekantoor
  • Kennis van Afas is een pre, geen must
  • Communicatief vaardig en staat graag in contact met de klanten
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar; 28 of 32 uur werken is ook zeker mogelijk.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Vacatures

Breda
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.