Home > Bedrijfspresentaties > SBC Solutions
Breda Heeft Werk

Vacatures

SBC Solutions

SBC Solutions

Wie zijn wij 


Wij zijn een club van vijftien consultants die gecertificeerd zijn op het gebied van Microsoft, Citrix, RES Software en VMware. Wij voorzien onze opdrachtgevers in SBC en virtualisatie vraagstukken, zoals het technische werk aan de IT infrastructuur rondom 'Het Nieuwe Werken' en 'Bring your own device'. Denk hierbij aan consultancy, outsourcing, training “on the job” en langere opdrachten waarbij extra kennis tijdelijk nodig is op het gebied van beheer, implementatie, migratie en troubleshooting. De SBC'ers houden elkaar op de hoogte van laatste technische ontwikkelingen, onder andere door middel van Tech Sessies en certificeringen.

Werken bij SBC Solutions


Vind je het prettig om volgens strakke procedures, waarbij iedere stap vooraf bekend is en een assessment te solliciteren, dan moet je niet bij ons zijn. Wij gaan voor de persoonlijke klik en zijn flexibel in de manier of het moment waarop je bij ons binnen komt. Alles is bespreekbaar en afspraken kunnen ook verzet worden. Het belangrijkste hierin is de communicatie. Kijk op www.sbcsolutions.nl/werkenbij naar wat we je nog meer bieden of laat je cv achter, want wij zijn doorlopend op zoek naar Citrix expertise.

Wat bieden wij


Je krijgt bij SBC Solutions de mogelijkheid om je kennis uit te breiden en je te certificeren door middel van kennis bijeenkomsten, zelfstudie en trainingen. Verder voorzien we in:

  • Een jaarcontract, welke bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd

  • Een auto en laptop gefaciliteerd door SBC Solutions

  • Pensioenregeling

  • Afwisselende opdrachten in sbc / citrix / gevirtualiseerde omgevingen

  • Opleidingsmogelijkheden en certificering op orde

  • Kennis bijeenkomsten met je collega’s en vakgenoten
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Franssen Select Breinstein Helder Recruitment Captiva Zorgstudent URbrand Farmasel
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.