Home > > Joep & Co
Breda Heeft Werk

Joep & Co

Joep & Co

Adres gegevens

Adres:Hendrik Figeeweg 1 T-1
Postcode:2031 BJ
Stad:HAARLEM
Land:NL
Telefoon:+31237505960
Fax:+31237505701
Website:Joep & Co

Over: Joep & Co

JOEP+CO is een initiatief van Thomas Schwandt en Peter Krake en is opgericht in 2008. Zij hebben gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in verschillende (internationale) sales, management en directie functies.

Het idee om JOEP+CO op te richten is geboren uit de praktijk. Bij het uitoefenen van hun functies werden zij veelvuldig geconfronteerd met de uitdaging om nieuwe professionals te werven, hen gemotiveerd te houden en een uitdagend ontwikkelingstraject te bieden. Doordat zij jarenlang 'aan de andere kant van de tafel' hebben gezeten weten zij als geen ander waar je als business manager, afdelingshoofd of sales manager mee geconfronteerd wordt. Zaken als de juiste balans in het team, een goede verdeling van taken en verantwoordelijkheden, alsmede een goede cultural fit tussen kandidaat en bedrijf zijn belangrijk.

Ons uitgangspunt is de persoonlijke benadering naar de opdrachtgever en naar de kandidaat. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen vanuit deze benadering de beste match kan maken tussen opdrachtgever en kandidaat!
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Metaalkanjers Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling Work-on Uitzendbureau SBC Solutions Aeres Agree NewMonday B.V. Easy Recruitment
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.