Voorbereiden, plannen en coördineren van verschillende interne/externe audits (BRC/GMP/IFS)
Draagt zorg voor de opvolging van actiepunten voortvloeiend uit de audits
Het aanspreekpunt voor de klachtenafhandeling zowel intern als extern (instanties, klanten, leveranciers). Verantwoordelijk voor de registratie en afwikkeling hiervan.
Beheer van kwaliteitshandboek, incl. procedures en registraties
Zelfstandig uitvoeren van inspecties en controles voor: GMP, HACCP en Lean.
Inrichten en beheer van Lean forms.
Corrigerend optreden naar medewerkers over kwaliteitsaspecten op het werk.
Verzorgen van trainingen aan personeel om de organisatie op het juiste kwaliteitsniveau te houden.
Functie eisen
HBO/WO opleiding levensmiddelentechnologie
Ervaring met samenstellen van rapportages en overzichten binnen de Qa richtlijnen
Op de hoogte van de actuele W&R op het vlak van kwaliteitssystemen
Je bent prettig in de omgang, tactisch en helder in jouw uitleg en in de te behalen doelen
Goede beheersing van de Engelse taal; Duits is een pré
Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt niet alleen een interessante job maar investeert ook in jouw ontwikkeling. Je krijgt veel verantwoordelijkheid met veel kansen om te groeien en te ontwikkelen. Vanzelfsprekend met een daarvoor gepaste arbeidsvoorwaarden.