Home >

Salarisadministrateur

Locatie

Breda

Publicatiedatum

27-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving

Als salarisadministrateur kom je in een team terecht wat in totaal uit 6 salarisadministrateurs bestaat waaraan je jezelf kunt optrekken. Je krijgt je eigen klantenportefeuille en gaat voor je klanten de loonstroken opstellen, loonaangiftes indienen, nieuwe wetgeving introduceren en de personeelsadministratie bijhouden. Je hebt daarnaast ook een adviesrol richting je klanten en informeert hen over loonjournaalposten, kostenoverzichten en belangrijke wijzigingen in de wetgeving.

Bedrijfsprofiel

Dit accountantskantoor groeit gestaag door. Met ongeveer 75 medewerkers bieden zij dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en salarisadministratie / HRM. Daarnaast geloven zij in een fullservice concept en breiden ze de dienstverlening verder uit. De cultuur is laagdrempelig. Er wordt niet / nauwelijks overgewerkt door een ruime bezetting en je hebt de vrijheid om je uren flexibel in te delen. Trainingen worden niet alleen buiten werktijd, maar ook tijdens werktijd gepland en de borrels op vrijdagmiddag zijn geliefd! Hard werken, gecombineerd met humor en gezelligheid!

Salarisindicatie

Salarisindicatie: € 2.750 - € 3.500

Functie eisen

  • Je hebt recente ervaring als asalarisadministrateur en werkt momenteel binnen een soortgelijke organisatie;
  • Je bent daardoor bekend met meerdere CAO's en ook gewend om voor klanten te werken;
  • Je bent in bezit van minimaal PDL
  • Het is een pré wanneer je ook ervaring hebt met NMBRS.

Kijk voor meer soortgelijke vacatures op https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur

ROUSCH streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Vacatures

Breda
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.