Home >

Systeembeheerder

Locatie

Breda

Publicatiedatum

29-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

De baan

We zoeken een HBO geschoolde ICT'er voor een juniorfunctie voor onze klant uit Breda. Dit bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en implementeert maatwerk Microsoft-based netwerkomgevingen voor klanten uit de zorg en zakelijke dienstverlening, voornamelijk uit regio Noord-Brabant.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het juist functioneren van de netwerkomgevingen, tot maximaal 200 werkplekken. Hierbij werk je met verschillende disciplines, zoals Windows, SAN, Virtualisatie en server & cloud based computing. Het beheer voer je zowel op locatie als op afstand uit!

Het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een middelgroot IT bedrijf, dat zich richt op kantoorautomatisering (Microsoft) voor klanten uit de zorgsector en zakelijke dienstverlening. De diensten die geleverd worden, hebben betrekking op ICT (netwerken, werkplekken, hosting (Wifi / internetverbindingen) en security), telefonie (VoIP, vast & mobiel, broadcasting, nummerportering, Mobile Device Management) en printing.

Binnen een afdeling met 16 techneuten kun je altijd rekenen op begeleiding, hulp en feedback. Je sparringspartners zijn verdeeld over 4 teams: skilled support, system engineering, network engineering en het Network Operations Center (NOC). Samen bedenken, ontwikkelen, implementeren en beheren jullie ICT oplossingen die organisatie specifiek zijn. Dit maakt de werkomgeving erg breed en dynamisch. Verder kenmerkt het bedrijf zich door een open en informele bedrijfscultuur, waarbij veel ruimte voor nieuwe ideeën is.

Het bedrijf is opgericht in 1985 en de huidige eigenaar heeft het bedrijf in 2013 overgenomen van zijn vader. Een stabiele, succesvolle en gezonde organisatie met mooi toekomstperspectief! Hier zit je de komende jaren goed op je plek!

Het aanbod

Arbeidsvoorwaarden:

  • € 2.500 - € 3.000 bruto o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Een lease-auto voor buitendienstfuncties;
  • Een opleidingsbudget;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld.

Jouw profiel

Functie eisen:

  • HBO geschoold;
  • Starters zijn welkom!
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Flexibel, leergierig en pro-actief;
  • Microsoft ervaring is erg belangrijk! Gevraagd wordt; kennis van en ervaring met:
    MS Windows Server, Hyper-V, Office 365, Azure, DNS, DHCP, WAN, VPN, security en VoIP (pré).

Ben jij geknipt voor deze job? Reageer dan snel en klik op de button!

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Ga naar: https://www.jelling.nl/vacatures-systeem-en-netwerkbeheer voor vergelijkbare vactures, of bezoek onze website: www.jelling.nl voor meer informatie en een actueel aanbod IT vacatures!

Vacatures

Breda
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.