Home >

Stagiair(e) Intercedent Hago Inhouse

Locatie

Breda

Publicatiedatum

30-04-2023

Publicatie eindigt

29-04-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Is deze stage jou op het lijf geschreven en hebben we je enthousiast gemaakt? Voor meer informatie, kan je contact opnemen met de afdeling Hago Inhouse van Actief Werkt! (076-5232978). Meteen solliciteren? Stuur dan je CV naar hago@actiefwerkt.nl We nodigen je graag uit om je motivatie toe te lichten!

Functie omschrijving

Wij zijn actief op zoek naar een enthousiaste en meewerkende Stagiair(e). Maar niet zomaar één. We zoeken een stagiair(e) met een frisse blik en vol energie! Ben je beschikbaar in september en volg je een MBO opleiding richting HR, communicatie of managementondersteuning? Lees dan snel verder.

 

Iedere dag is anders. De uitzendbranche is dynamisch en ontwikkelingen gaan ontzettend snel. Je krijgt de kans om volledig mee te werken en zo veel ervaring op te doen binnen de uitzendwereld. Jouw taken variëren van het maken van personeelsplanningen tot het opstellen van contracten voor onze flexcollega’s. Je hebt veel contact met (potentiële) kandidaten. Een afwisselende rol waarbij snel kunnen schakelen en een goede communicatie essentieel is! Natuurlijk wordt er tijdens stage nog meer gekeken naar welke werkzaamheden je nog meer kunt verrichten.

 

Zoek je een stage waarin je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en waarin je veel kunt leren? Ben jij die nieuwsgierige aanpakker en wil je graag ervaring op doen in de praktijk?

Bij Actief Werkt! krijg je deze kans. Je werkt in een dynamische omgeving en krijgt hierin veel verantwoordelijkheid. Natuurlijk zijn er altijd collega’s waar je op terug kunt vallen. Je wordt begeleid door één van de vaste medewerkers op de vestiging. Het vaste team bestaat uit 13 medewerkers. De afdeling Hago Inhouse van Actief Werkt! werft flexcollega’s door heel Nederland. Hago is een groot schoonmaak bedrijf gevestigd in heel Nederland. Ook is dit één van de grootste klanten van Actief Werkt!

 

Wij zoeken een stagiaire die minstens 4 dagen per week op het hoofdkantoor te Breda mee kan werken. Daarnaast is er ruimte voor het maken van een opdracht of schrijven van een scriptie. We denken hier graag over mee!

Wij vragen

  • Je volgt een MBO niveau 4 richting communicatie, managementondersteuning, commercie of HR;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een aanpakker en durft een gesprek aan te gaan;
  • Je hebt doorzettingsvermogen, werkt accuraat en kan zelfstandig werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je bent minstens 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.
 

Wij bieden

​​​​​Actief Werkt! staat open voor jouw mening en stimuleert je persoonlijke ontwikkeling. We bieden je alle mogelijkheid een kijkje in de keuken van een uitzendbureau te nemen. We bieden een uitdagende stage omgeving met ruimte voor eigen initiatief. Verder bieden wij goede begeleiding en mogelijkheden om te groeien in je verantwoordelijkheden. Uiteraard krijg je een passende stagevergoeding.

 

 

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Vacatures

Breda
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.