Home >

Autotechnicus (1e) APK bij Bosch Car Service Breda L. Goverde

Locatie

Breda

Publicatiedatum

02-05-2023

Publicatie eindigt

01-05-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Bosch Car Service Breda L. Goverde is een universeel garagebedrijf dat al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken is.
Zij zijn aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag en gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken en typen auto’s. In de werkplaats bieden zij full-service onderhoud voor alle auto's; van schadeafwikkelingen tot aan airco-service en van APK tot aan revisering van motoren.
Bij Bosch Car Service Breda L. Goverde zijn de klanten ook aan het juiste adres voor de aanschaf van een auto; met een voorraad van circa 100 occasions van verschillende merken is er voor iedere klant te vinden wat er gezocht wordt.

De sfeer bij Bosch Car Service Breda L. Goverde is erg gemoedelijk en persoonlijk; zij hebben dan ook een grote trouwe klantenkring en zijn een (h)echt team!

Functie omschrijving

Als 1e Autotechnicus (APK) / Automonteur bij Bosch Car Service Breda L. Goverde ben je verantwoordelijk voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan alle typen en modellen personenwagens, lichte bedrijfswagens, campers en caravans. Ook ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van APK-keuringen en daaraan gelieerde werkzaamheden. Je gaat werken in een team van fijne collega's (4 monteurs) en in een ruime werkplaats waar je bent voorzien van alle benodigde gereedschappen, zodat jij je werk goed en zonder problemen kunt doen.

Wij vragen

Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik je in ieder geval over een afgeronde opleiding tot 1e Autotechnicus / Automonteur aangevuld met geldige APK-papieren. Bij voorkeur heb je naast deze opleiding nog andere trainingen of cursussen gevolgd om je kennis uit te breiden. Ook heb je ervaring in het stellen van diagnoses en wil je graag in een leuk en hecht team aan de slag!

Wij bieden

Vanzelfsprekend ontvang je een goed en markt- / CAO-conform salaris. Je gaat werken in een keurige en moderne werkomgeving met up-to-date gereedschap en apparatuur en krijgt alle kansen om jouw kennis en kunde verder uit te breiden door het volgen van opleidingen via oa het Bosch Car Service concept. De werkzaamheden, mogelijkheden en de collegiale en goede werksfeer zorgen ervoor dat je een zeer veelzijdige baan krijgt bij een garage welke een begrip in Breda is!

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Vacatures

Breda
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.