Home >

Allround Monteur TD in dagdienst – Breda

Locatie

Breda

Publicatiedatum

25-05-2023

Publicatie eindigt

24-05-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever, regio Breda, is toeleverancier voor de voedingsmiddelen industrie. Hiervoor zijn wij op zoek naar een Allround Monteur TD die het leuk vindt om zowel mechanisch als elektrisch te sleutelen, de werkzaamheden vinden plaats in dagdienst.

Functie omschrijving

Als Allround Monteur TD verricht je werkzaamheden aangaande het uitvoeren van preventief onderhoud, oplossen van storingen en nieuwe ontwikkelingen aan machines. Het kan ook voorkomen dat je technische gebouw gebonden werkzaamheden uitvoert. Jouw werkzaamheden als Allround Monteur TD zijn in hoofdlijnen:
- zelfstandig verhelpen van mechanische en elektrotechnische storingen aan productie- en verpakkingslijnen;
- preventief onderhouden en reviseren van het machinepark en gebouw gebonden installaties;
- bieden van technische ondersteuning aan de diverse afdelingen;
- uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden binnen een breed aandachtsgebied zoals mechanica, elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek;
- inventariseren van technische onderdelen en materialen en deze doorgeven aan de productieleider;
- het aansturen van directe collega’s en inleners bij grotere storingen of onderhoudsklussen.

Wij vragen

Je bent een techneut in hart en nieren en je hebt een afgeronde technische MBO-opleiding bijvoorbeeld richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek. Daarnaast heb je een aantal jaar sleutelervaring binnen de voedingsmiddelen industrie. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van mechanica, elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek. Bij voorkeur ben je in het bezit van een basisopleiding VCA. Je bent woonachtig in de directe omgeving van Breda.

Wij bieden

Het gaat hier om een dagdienstfunctie op basis van 36 uur per week waarbij je 4 x 9 uur werkzaam bent. Het is afhankelijk van het rooster op welke dag je vrij bent, dit kan per week verschillen. Tevens ben je oproepbaar voor calamiteiten (10%). Salaris is afhankelijk van opleiding en aantal jaar werkervaring.

Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Jasper Quint, via jasper.quint@werelds.nu of bel 06-27524466.


Solliciteren

Vacatures

Breda
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.