Home >

Regiomanager Franchise

Locatie

Breda

Publicatiedatum

21-03-2024

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Een uitdagende en stimulerende rol waarin naast je leiderschap, je ondernemingsgeest tot zijn recht komt. En dat in een toegankelijke en dynamische organisatie waarin je echt jezelf kunt zijn. Waar jouw werk impact heeft op het succes van de ondernemers.

Waar ga je werken?

Het kantoor van deze serviceorganisatie staat in Huizen. Als regiomanager ben je daar regelmatig, maar je bent vooral op locatie en onderweg. Je bezoekt de ondernemers en hun winkels in jouw regio West-Brabant. In je regio ondersteun je, vanuit de retailformule of vanuit een inkooppositie, ongeveer 50 winkels en hun ondernemers.

Wat ga je doen?

Elke dag is anders! Het doel van deze functie is het operationeel ondersteunen en begeleiden van ondernemers. Je adviseert je ondernemers over zaken als financiën, personeelsbeleid, formulebeleid en verschillende werkprocessen. Je vertaalt data naar de commerciële kansen voor jouw ondernemers, voor de korte en lange termijn. In deze centrale functie vertegenwoordig je het servicekantoor. Zo werk je samen aan het professionaliseren van de ondernemers en de door de ondernemer en organisatie bepaalde doelstellingen te behalen.

Wie ben je?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, weet je precies wat ondernemen in de snel veranderende retailwereld betekent. Verder herken je jezelf in onderstaande:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Communicatief sterk en een energieke werkhouding;
  • Je houdt van adviseren en coachen;
  • Je bent in staat om data en cijfers te vertalen naar commerciële kansen;
  • Je bent overtuigend, flexibel, leergierig en nieuwsgierig.

Wat word je geboden?

Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamische retailorganisatie. Samenwerking met enthousiaste collega's die zich inzetten voor het succes van de aangesloten ondernemers. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen deze organisatie. Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures

Breda
Breda
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.