Home >

Systeem-netwerkbeheerder

Locatie

Breda

Publicatiedatum

20-09-2021

Opdrachtgever

Jelling

Systeem-netwerkbeheerder - Functie Omschrijving

Je komt te werken in een stabiele hosting omgeving, waarbinnen sprake is van variabele werkzaamheden. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend, omdat je verantwoordelijk bent voor meerdere taken. De taken zijn duidelijk verdeeld binnen het relatief kleine team; dat maakt het over- en inzichtelijk wat er van je verwacht wordt en door de korte lijntjes, sta je in direct contact met elkaar, waardoor je elkaar makkelijk om hulp kunt vragen en met elkaar kan sparren. Samenwerking is van groot belang.

Een passie voor en/of basiskennis van Linux is echt een pré, want er wordt gewerkt met Linux Red Hat Virtualization; uitgebreide praktische kennis hiervan is niet persé noodzakelijk, want er is volop ruimte zich persoonlijk te ontwikkelen, maar één op één begeleiding is niet altijd mogelijk. Men zal zichzelf enigszins moeten bijscholen en op onderzoek uit moeten gaan, dus het moet je wel liggen. Het gaat om een veelzijdige functie, waar binnen men de stabiliteit en rust moet kunnen bewaren. Dit vergt enige stressbestendigheid en structuur.

Zwaartepunten liggen bij zowel zelfstandig als samen werken, een passie voor Linux en goed met klanten kunnen communiceren (helpdesk).

Systeem-netwerkbeheerder - Bedrijfsprofiel

In 2012 is dit bedrijf zelfstandig geworden, nadat het eerst als dochteronderneming binnen een luxe autobedrijf fungeerde. De kantoren zijn nog steeds gevestigd binnen dit mooie, ruime pand en je wordt dus ook verwelkomt door het prachtige wagenpark. Het bedrijf bestaat uit 2 kleine, nauw samenwerkende teams; ontwikkelaars en beheerders. Hun kracht ligt in de onderlinge communicatie en samenwerking en er is sprake van een laag verloop.

Als relatief kleine organisatie onderhouden deze 2 teams het eigen ontwikkelt ERP-systeem (Enterprise Resource Planningsysteem), wat gebruikt wordt door 7 vestigingen binnen de autobranche. Dit aantal wil men wel graag uitbreiden, als die mogelijkheid zich aandient. De ambitie is, om uiteindelijk 2 à 3 keer zo groot te worden.

Systeem-netwerkbeheerder - Salarisindicatie

Je kan rekenen op een marktconform salaris dat is aangepast aan je (voor-)kennis, werkervaring en zelfstandigheid in je werkhouding.

Systeem-netwerkbeheerder - Functie Eisen

Spreekt deze functie binnen dit bedrijf je aan? Kort samengevat:

  • Gevraagd wordt minimaal een MBO opleiding Informatica/Systeembeheer, gewenst is minimaal 3 jaar ervaring.
  • Basiskennis van Linux RHV is een pré, maar geen must. Een passie voor Linux is dat wél!
  • Het gaat om een voltijd 40-uurs functie en werktijden zijn deels zelf in te delen, in overleg uiteraard.
  • Wanneer je ook in het weekend (zaterdagmorgen) beschikbaar kunt zijn voor de helpdesk, (dit wordt gerouleerd), kun je een leuk extraatje verdienen.
  • Afstand tot het werk maakt niet veel uit, met het ov of eigen vervoer moet men er binnen een uur kunnen zijn.

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor Systeem- en netwerkbeheerders.
Kijk voor meer interessante functies op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-systeembeheer-netwerkbeheer.html

Tags: Linux, Linux Red Hat Virtualization, RHV, systeembeheer, netwerkbeheer, voltijd, Brabant, Zuid-Holland.

Vacatures

Breda
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.