Home >

Salarisadministrateur (Fulltime/Parttime)

Locatie

Breda

Publicatiedatum

27-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Salarisadministrateur - Functie omschrijving

Jouw passie als salarisadministrateur is dat iedere medewerker van jouw klant zijn/haar salaris(strook) correct en tijdig krijgt. Maar daarnaast haal jij ook veel plezier uit het adviseren van klanten op personeels- en salarisgerelateerde vraagstukken. Dit doe je niet alleen reactief, maar ook proactief. Wanneer je klanten spreekt, ben je in staat om adviesmogelijkheden te signaleren en daarop in te spelen.

Dit accountantskantoor werkt met Loket - een salarissoftwarepakket dat veel mogelijkheden biedt. Ook hier kan je op inzoomen in jouw functie, om het pakket zo goed en efficiënt mogelijk te gebruiken.

Bedrijfsprofiel

Een heldere werkwijze, daar staat onze opdrachtgever voor; zodat de klant weet waar hij/zij aan toe is of kan verwachten. Binnen dit accountantskantoor krijgt iedere medewerker een eigen klantenportefeuille, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft. Als salarisadministrateur krijg je twee collega's, waarmee je samen de gehele afdeling runt. De vacature is zowel fulltime als parttime invulbaar.

Salarisindicatie

Salarisindicatie is afhankelijk van kennis en ervaring, met een max. van € 3.500

Salarisadministrateur - Functie eisen

Dit ben jij:

  • in het bezit van PDL (eventueel aangevuld met VPS);
  • wil graag 24, 32 of 40 uur per week werken;
  • ten minste drie jaar recente ervaring binnen de accountancy;
  • ervaring met Loket (voorkeur, geen must).

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateurs.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: salarisadministrateur, salarisadministratie, loonadministrateur, loonadministratie, salarisstrook, loonstrook, PDL, accountantskantoor, Breda, West-Brabant.

Vacatures

Breda
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.