Home > Bedrijfspresentaties
Breda Heeft Werk

Vacatures

Breda

Bedrijfspresentaties

client
Easy Recruitment

Easy Recruitment

Commerciële mensen zijn succesvol als ze ingezet worden in een omgeving waar hun kwaliteiten het best tot hun recht komen. En daar zorgen wij iedere dag voor. Dit doen wij middels grondige werving-en-selectietrajecten. Met onze uitgekiende wervingscampagnes bereiken wij de juiste mensen. Door persoonlijke, positief kritische interviews en de inzet van testen en assessments weten wij precies waar iemand het best tot zijn recht komt en wat zijn of haar individuele ontwikkelmogelijkheden zijn. Zowel sollicitanten als werkgevers kunnen rekenen op ons vakkundige advies: helder, direct, persoonlijk en realistisch. Het geeft net dat steuntje in de rug om de juiste koers te bepalen.
Easy-select

Easy-select

Easy-Select is een makkelijke, goedkope en snelle oplossing bij het zoeken naar een kandidaat voor uw organisatie. Easy-Select biedt een nieuw concept in de werving en selectie. Wij concurreren met de advertentie- en jobsites markt maar bieden een totaaloplossing voor hetzelfde geld. Snel en doeltreffend!
ECO NOVA B.V.

ECO NOVA B.V.

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan.
Einstein & Jones

Einstein & Jones

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen verwoordt de kern van onze visie. Zo voeren we onze eigen bedrijfsvoering en zo verwachten we van onze partners, klanten en kandidaten dat zij dat ook doen. Met onze expertise leveren we een bijdrage aan het verduurzamen van de bedrijfsvoering van onze klanten.
Eliantie

Eliantie

Eliantie is gespecialiseerd in ICT detachering en recruitment. Dit doen wij al sinds 1989 middels een drietal business units. Eliantie heeft de crisis van de afgelopen jaren redelijk goed doorstaan en heeft als doelstelling om de komende jaren weer flink te gaan groeien.
Engineering Force

Engineering Force

Het inschatten, selecteren en aannemen van technische medewerkers is een vak apart. Daarom richten we ons bij Engineering Force enkel en alleen op technisch specialisten met een HTS en TU werk- en denkniveau.
Eqeep

Eqeep

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Eqeep Group

Eqeep Group

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Excellent Uitzendbureau

Excellent Uitzendbureau

Excellent Uitzendbureau speelt adequaat in op vraag en aanbod van de (tijdelijke) arbeidsmarkt. Of het nu om tijdelijk werk, vakantiewerk, projecten of een vast dienstverband gaat; bij Excellent Uitzendbureau bent u aan het goede adres
ExpertsOnly

ExpertsOnly

ExpertsOnly is gespecialiseerd in technische capaciteitsondersteuning binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische automatisering, procestechniek en installatietechniek. Als Technisch Specialist vind je bij ExpertsOnly maatwerk vacatures voor de volgende stap in je loopbaan. Werkgevers in de techniek biedt ExpertsOnly personele ondersteuning op projectbasis of voor een vaste aanstelling binnen de eigen organisatie
Farmasel

Farmasel

FarmaSel staat voor recruitment with a view. Al meer dan vijftien jaar werven en selecteren we hoogopgeleide kandidaten voor functies binnen de healthcare industry. Ons team bestaat uit tien enthousiaste medewerkers met vaak zelf een (para)medisch-wetenschappelijke of commerciële achtergrond. Met die ervaring en onze uitgebreide contacten met bedrijven uit deze branche weten we als geen ander wat er speelt. En zijn we vanzelfsprekend op de hoogte van de interessantste vacatures. We denken altijd met je mee. Niet alleen over welke vacature jou het best past, maar ook welk soort bedrijf of dienstverband – flex, vast of interim. Of ben je misschien toe aan een nieuwe stap in je carrière maar weet je niet welke richting je op wilt? We gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bekijken. Samen met jou kijken we welke oplossing we jou kunnen bieden. Ervaren, realistisch en toegankelijk, met gevoel en oog voor dé match tussen jou en de baan die jou op het lijf geschreven is. FarmaSel helpt je verder. Bij elke stap in je carrière.
Flexian BV

Flexian BV

Flexian Recruitment realiseert de juiste match tussen mens en organisatie. Dat staat voor talent herkennen, dromen waarmaken, ambities realiseren en organisaties helpen hun resultaten te verbeteren. Consultants van Flexian zijn branche gespecialiseerd en spreken de taal. Ze richten zich op duurzaam succes.
ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor professionals in de vakgebieden (commerciële) arbeidsbemiddeling, sales en techniek. ForAmbition is NEN 4400-1 gecertificeerd en is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).
ForWork

ForWork

N;
Franchise Result

Franchise Result

Op Franchiseformule.nl kunt u uw franchiseformule op diverse manieren onder de aandacht brengen bij kandidaat-franchisenemers
Franssen Select

Franssen Select

Franssen Select is een jong maar ervaren kritisch en kwalitatief bedrijf dat zich bezig houdt met succesvolle arbeidsbemiddeling op midden- en hoger kader niveau in voornamelijk Noord Brabant.
Free-Hand Uitzenden & Detachering

Free-Hand Uitzenden & Detachering

Omdat wij actief zijn in vele verschillende branches bieden wij voor een ieder wat wils. Wij hebben vacatures in de schoonmaak, techniek, bouw, grondwerk, logistiek branches. Daarbij krijgen we dagelijks nieuwe vacatures binnen, dus ook voor jou vinden we snel de perfecte baan!

Onze klanten

Optiekvacatures QPR Keij Consultancy Zicht, risico- & verzekeringsadviseurs NewMonday B.V. Automotive Vacaturebank 1ngenieur Banen voor ingenieurs CPM
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.