Home > Bedrijfspresentaties
Breda Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Kamphorst Werving en Selectie

Kamphorst Werving en Selectie

Kamphorst is een onafhankelijke onderneming op het gebied van arbeidsbemiddeling voor functies op MBO en HBO niveau binnen het Office Segment die veelal resulteren in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Keij Consultancy

Keij Consultancy

Keij Consultancy is specialist in de farmaceutische branche.
klantenservice-medewerker

klantenservice-medewerker

Op deze website vind je heel veel helpdesk, customer service en inbound callcenter vacatures. Vaak is ervaring wel gewenst, want klantcontactmedewerker zijn is een vak!
Klantmanager Direct B.V.

Klantmanager Direct B.V.

Klantmanager Direct is intermediair voor het Sociaal Domein en wil daarin continue groei realiseren.
Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners specialiseert zich in het werven en selecteren van franchisenemers voor verschillende franchiseformules en is in iedere branche actief. Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures.
Krosto techniek

Krosto techniek

Krosto is in 2004 opgericht door Erwin Krook en Jeroen van der Stokker. Toen hadden ze al meer dan 10 jaar ervaring in de technische detachering. Deze kennis is inmiddels aangevuld met die van een vijftal consultants. Allemaal hebben ze een technische achtergrond. Ze weten precies waarover ze praten.
Linked Professionals V.O.F.

Linked Professionals V.O.F.

Linked Professionals verbindt opdrachtgevers en professionals in de bouw en techniek. Tijdelijk, vast, op projectbasis of in het verlengde van uw eigen recruitment.
Logistiekjob

Logistiekjob

Carriëre maken in facility management? Kansen genoeg! Wij helpen u een tijdelijke facilitaire baan te vinden met interessante doorgroeimogelijkheden die aansluit bij uw ambities.
LT People

LT People

LT People staat voor daadkracht en is toekomst gericht. Middels onze site brengen wij u online in contact met opdrachtnemers met of zonder ons als tussenschakel.

Onze klanten

Novicum Werving & Selectie Apros Werving & Selectie Joep & Co MARK Recruitment Independent Professionals Initial Adviesbureau de Rijk
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.