Home > Bedrijfspresentaties
Breda Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
QPR

QPR

QPR is een groep enthousiaste, betrokken, nuchtere en daadkrachtige mensen die haar opdrachtgevers wil helpen om meer rendement uit haar talent te halen. Onze mensen zijn goed opgeleid, veelal zelf ondernemer (geweest) en hebben een ruime en brede ervaring op Organisatiegebied
QuPro B.V.

QuPro B.V.

QuPRO BV is een landelijk opererend bemiddelings- bureau voor functies in de technische sector. Onze doelstelling is helder: het bijeenbrengen van kwalitatief hoogwaardige kandidaten en vacatures voor functies in de techniek op MBO, HBO en TU-niveau.
Recruitment Service Desk

Recruitment Service Desk

De passie voor het verbinden van de juiste kandidaat aan onze opdrachtgevers is wat ons drijft. Elke dag weer, voor diverse functies en voor zeer verschillende opdrachtgevers. Het doel is altijd met de juiste middelen de beste kandidaten uit de markt halen. Naast de standaard middelen die voor iedereen toegankelijk zijn, beschikken wij over eigen vacaturegroepen op Social Media die door ruim 51.000 mensen gevolgd worden en waarmee onze vacatures wekelijk tot wel 400.000 keer bekeken worden.
Redvice

Redvice

Onze dienstverlening is zo vorm gegeven dat er voor elk bedrijf en voor elk budget een passend aanbod is! We zijn gespecialiseerd in de sectoren Food en Agri.
ReFlex Personeel BV

ReFlex Personeel BV

ReFlex detacheert verzekeringsprofessionals zoals: schadebehandelaars, letselschadejuristen en acceptanten.
Regiebouw

Regiebouw

Uw partner voor bouwpersoneel. Regiebouw Groep is allround leverancier van personeelsdiensten in de bouw. Als solide partner bieden wij passende oplossingen voor ondernemers met een overschot of tekort aan timmerlieden, kaderpersoneel en hulpkrachten. Vanuit de wensen van bouwend Nederland, aangevuld met onze jarenlange ervaring en kennis van de regelgeving. En dat werkt.

Onze klanten

ITON Professionals BV Aardoom & de Jong Blue Trail Farmasel Initial Voltys
Breda Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.